Home / CFM Buzz / Program/Kempen / Program/Kempen

Program/Kempen

Whisper Challenge – Malaysia Style by CFM

"Sejauh mana anda tahu loghat negeri-negeri di Malaysia? Jom tengok video 'Whisper Challenge-Malaysia Style' ni.. Kalau anda tahu lebih banyak loghat dari negeri lain, jom share kat sini" #kepelbagaianMalaysia #uniknyaMalaysia #sehatisejiwa #IniNegaraku #CFMmalaysia ...
Selanjutnya

CONTEST #BiruItuFillo

CONTEST #BiruItuFillo Ramai yang cakap, nak Fillo! Nak Fillo! Okey, demi meraikan 'birthday' Fillo pada 30 Julai ini, sukacita diumumkan Fillo akan memberikan barangan Fillo yang kiut miut kepada follower-follower CFM yang bertuah” **************************************** Macam mana nak dapat tu? Baca T&C di bawah ini… CARA PENYERTAAN? LANGKAH-1 : ‘LIKE’ CFM di ...
Selanjutnya

KEMPEN RAYA CFM 2017 #RayaMacamniKe

Sebuah Video Khas sempena Raya 2017..
Memaparkan sebuah kisah suasana hari raya …

PROGRAM

BORANG PENDAFTARAN PROGRAM CFM

BORANG PERMOHONAN PENYERTAAN PROGRAM

CFM amat berbesar hati untuk menyertai program anda selagi ia berkaitan dengan komunikasi & multimedia. Sila isi borang ini dan siapa tahu, Fillo mungkin akan berada di sana juga. 🙂

BORANG PERMOHONAN SPEAKER

Anda mahu speaker CFM untuk sertai program anda dan memberi ucapan? Semua permintaan perlu dibuat dengan melengkapkan borang permohonan speaker di laman web ini.

BORANG MAKLUMBALAS PROGRAM

Anda boleh berikan maklumbalas dengan menggunakan borang ini dan lengkapkan Borang Maklumbalas Program CFM.

* Untuk pertanyaan lanjut , emelkan ke event@cfm.my

Ingin Komen?